Anunt concurs recrutare
Anunt concurs recrutare posturi - Compartiment Unitati Monitorizare Invatamant
Primaria Comunei Vidra judet Ilfov, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale vacante de:
- 2 posturi de Institutor - Compartiment Unitati Monitorizare Invatamant

- 1 post de Administrator - Compartiment Unitati Monitorizare Invatamant

- 4 posturi de Ingrijitor - Compartiment Unitati Monitorizare Invatamant

Deschide/descarca fisierul atasat

Anunt concurs recrutare
  Primaria Comunei Vidra judet Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea functiei publice de Inspector clasa I, grad profesional Principal - Compartiment Achizitii Publice
 
 
Anunt concurs recrutare
   Primaria Comunei Vidra judet Ilfov, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale vacante de "Muncitor Necalificat - Compartiment Unitati Monitorizare Invatamant"
 
 
Convocator Sedinta Ordinara a Consiliului Local
Anunt convocator Sedinta Ordinara a Consiliului Local al comunei Vidra
 
In conformitate cu prevederile art. 39, alin 1 din Legea administratiei publice locale nr. 215/2001, modificata si completata, se convoca Sedinta Ordinara a Consiliului Local al comunei Vidra la data de 27.09.2018 orele 15:00 la sediul Primariei Vidra, sla de consiliu.
 
Convocator Sedinta Extraordinara a Consiliului Local
Anunt convocator Sedinta Extraordinara a Consiliului Local al comunei Vidra
 
In conformitate cu prevederile art. 39, alin 1 din Legea administratiei publice locale nr. 215/2001, modificata si completata, se convoca Sedinta Extraordinara a Consiliului Local al comunei Vidra la data de 30.07.2018 orele 15:00 la sediul Primariei Vidra, sala de consiliu.
 
Anunt promovare in grad/treapta profesionala a personalului contractual cu studii medii
Anunt - organizare examen de promovare in grad/trepta profesionala a personalului contractual cu studii medii care a absolvit o forma de invatamant superior de lunga durata, pentru postul:
 
- Referent IA (studii medii) care prin transformare va devenii Inspector (studii superioare) in cadrul Compartimentului Administratiei Publica Secretariat Administrativ.
 
Lista functiilor si drepturilor salariale Primaria Vidra conform 153/2017

Lista tuturor functiilor si a drepturilor salariale stabilite conform Legii 153/2017 din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Comunei Vidra Judet Ilfov si din serviciile publice din subordinea consiliului local.

Deschide/descarca fisierul atasat

Anunt concurs recrutare
 
Primaria Comunei Vidra judet Ilfov, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei de executie vacante  un post  Inspector debutant - Compartiment Stare Civila
 
Convocator Sedinta Ordinara a Consiliului Local

   In conformitate cu prevederile art. 39, alin 1 din Legea administratiei publice locale nr. 215/2001, modificata si completata, se convoca Sedinta extraordinara a Consiliului Local al comunei Vidra la data de 07.03.2018 orele 15:00 la sediul Primariei Vidra, sala de consiliu.

Deschide/descarca fisierul atasat

Anunt concurs recrutare
Anunt concurs recrutare pentru  Inspector debutant - Compartiment Registrul Agricol
Primaria Comunei Vidra judet Ilfov, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei de executie vacante  un post  Inspector debutant - Compartiment Registrul agricol

Deschide/descarca fisierul atasat

Convocator Sedinta Ordinara a Consiliului Local
Anunt convocator Sedinta Ordinara a Consiliului Local al comunei Vidra
 
In conformitate cu prevederile art. 39, alin 1 din Legea administratiei publice locale nr. 215/2001, modificata si completata, se convoca Sedinta Ordinara a Consiliului Local al comunei Vidra la data de 28.02.2018 orele 15:00 la sediul Primariei Vidra, sla de consiliu.
 
Dezbatere publica a PROIECTULUI DE BUGET 2018

Dezbatere publica a Proiectului de Buget Local Venituri si Cheltuieli pe Anul 2018 al UAT Comuna Vidra  28.02.2018  ora 14:00

Descarca fisierul atasat

Program lucru cu publicul
  • Luni:08:00 – 16:00
  • Marti:08:00 – 16:00
  • Miercuri:08:00 – 16:00
  • Joi:08:00 – 16:00
  • Vineri:08:00 – 16:00
DPO
Telefoane utile
Telefoane utile
Link-uri utile

Copyright © 2019 - Primaria Comunei Vidra.
Toate drepturile rezervate.

Cod judet 25 / judetul Ilfov / Tipul UAT 14 - Comuna / Codul SIRUTA al Unitatilor Administrativ-Teritoriale 105936 / Vidra

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.